Онлайн-презентація освітньої програми

Ще одна цікава онлайн-зустріч – презентація освітньої програми спеціальності 014.13 «Середня освіта. Музичне мистецтво» кафедри методики музичного виховання та диригування Навчально-наукового інституту мистецтв Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника із викладачами та учнями Івано-Франківської ДМШ №3 ім. Кос-Анатольського.
У зустрічі брали участь – викладач-методист вищої категорії Люба Ірина Степанівна, студентка нашої кафедри, викладач фортепіано – Витвицька Евеліна Річардівна та учні школи. З нашої сторони – кандидати мистецтвознавства, доценти Ярошенко І.В., Шегда Л.В., Бардашевська Я.М. та провідні концертмейстри кафедри – Ралько Т. М., Бурденкова У.С., Смольницька О.І., які цікаво і всебічно представили нашу спеціальність.
Викладачі та майбутні абітурієнти музичної школи подякували за пізнавальну та дружню зустріч, професійну розповідь про особливості навчання на кафедрі методики музичного виховання та диригування.
Модератор зустрічі Ярошенко Ірина Володимирівна щиро подякувала за змістовно наповнену зустріч і зацікавлення учнями освітньої програми.
Дякуємо всім присутнім за приємне спілкування, а випускників чекаємо у нас.