Перемоги на культурному фронті

Завдяки нашим Захисникам маємо можливість щодня жити і вчитися. Радо ділимось  перемогами на нашому, культурному фронті. Студент 3 курсу спеціальності Середня освіта (музичне мистецтво) Юрій Гресько протягом кількох останніх місяців, не зважаючи на воєнний стан, активно вів творчу діяльність. За цей час він став Лауреатом І премії (номінація вокальне виконавство) чотирьох  конкурсів :
    – Всеукраїнський патріотично-творчий марафон «Все буде Україна» (Вінниця);
    – XL Міжнародний багатожанровий двотуровий конкурс «Скарби нації» (Центр освітніх інновацій та творчості «Гармонія» м.Київ);
    – V Всеукраїнський музичний конкурс «Music Uni Fest»  (Кам‘янець-Подільський національний університет ім.І.Огієнка(кафедра музичного мистецтва);
    – Всеукраїнський багатожанровий  двотуровий конкурс мистецтв «Країна Кобзаря»  (за підтримки асоціації діячів естрадного мистецтва України та міжнародного радіо «Radio Sfera Music», м.Київ).
       Талановитий хлопець із СМТ Ланчин Надвірнянського району, вступивши до Навчально-наукового інституту мистецтв, настільки захопився розвитком вокальної майстерності, що його праця, помножена на природні музичні здібності, емоційність та духовність, дає хороші плоди. Зараз Юрій навчається вокалу у класі заслуженої артистки України, доцента кафедри методики музичного виховання та диригування Ольги Молодій. Хлопець часто є учасником святкових заходів в інституті мистецтв та університеті, успішно виступав на кількох благодійних концертах на потреби ЗСУ, благодійній ярмарці, організованій студентським сенатом, на святковому концерті до Дня Знань для першокурсників Прикарпатського національного університету тощо. Також, він постійно співає у рідному Ланчині. Нещодавно був запрошений стати солістом відомого оркестру народної музики «Аркан» імені Сергія Орла в м.Надвірна.
Юрій Гресько є добрим прикладом для інших студентів. Нехай надалі щастить    у навчанні, творчості і житті!